OLLILAN LOMAMAJAT

Sähköposti: info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. 040 565 6598
Tuomo Ollila p. 0400 286 528

Muut ohjelmat
Karhunkatselua

Lue lisää...
 
Päreiden tekoa pärehöylällä

Pärehöylä

Ollilan entisöidyllä pärehöylällä tutustutaan päreiden historiaan ja tekoon. Menemme pokasahan kanssa metsään, valitsemme oikeanlaisen pärepuun, kaadamme, parkkaamme ja katkomme sopivanmittaisiksi pärepölkyiksi, joista höyläämme teille varapäreet mukaanviemisiksi.

Lue lisää...
 
Lintujen bongaus

Alueemme läheisyydessä on monia todella hyviä lintupaikkoja, joissa voit nähdä hyvällä tuurilla harvinaisuuksiakin. Mm sinipyrstö on laulellut aivan mökkialueemme keskellä. Keväisin mäntykankaat keräävät teeret ja metsot kisaamaan soidinrientojaan. Niitä voit seurata jopa mökin ikkunasta.

 
Vaellus

Helppokulkuinen, vaihteleva mäntymaasto luo hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Läheiselle hyvien näkymien omaavalle Muovaaralle ja sen ympäristöön johtavat merkityt polut suovat antoisia ja haastavia päiväretkiä. Vanhat kulku-urat eli "idän kauppatiet" Kuusamoon ja itärajalle ovat edelleen näkyvissä ja helposti kuljettavissa.

Lue lisää...
 
Veneilyä Järvi-Kuusamossa

VeneilyVeneilijälle ja melojalle on Järvi-Kuusamossa runsaasti vaihtoehtoja. Jääkauden muovaamat kapeat, suojaisat vesireitit mahdollistavat turvallisen vesillä liikkumisen.

Lue lisää...
 


Kysy lisää
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Kerro lisää
Minulle saa lähettää tiedotteita Ollilan Lomamajoilta