OLLILAN LOMAMAJAT

Sähköposti: info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. 040 565 6598
Tuomo Ollila p. 0400 286 528

Ravintola Juomuskota
Aitoja maaseudun makuja!

Herkulliset antimet Ravintola Juomuskodassa paikallisista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen.

Tilausravintolamme Juomuskota sopii hyvin esim. häiden, sukujuhlien, syntymäpäivien ja erilaisten kokousten pitopaikaksi.

Useat omaperäiset yksityiskohdat tekevät tilavasta salista erityisen tunnelmallisen. Esimerkiksi revontulet ilmestyvät kodan taivaalle leimuamaan jokaisena syys- ja talvi-iltana. Suuri takka ja jokaiseen pöytään näkyvä elävä tuli lisäävät lämmintä ja kodikasta ilmapiiriä.

 Juomuskodassa on 60 asiakaspaikkaa sekä A-oikeudet

Paikallisia herkkuja ja raaka-aineita

Monet aikoinaan kotikylämme asuttamiseen vaikuttaneet seikat antavat yhä makunsa keittiöömme; komeat jäkäläkankaat kasvattavat hyvän sienisadon vuosittain ja se taas takaa poronpaistien mehevyyden, viereiset järvialueet takaavat jokapäiväisen tuoreen kalan lisäksi myös riittävästi lämpöä ja kosteutta kypsyttämään maittavan ja runsaan marja- ja kasvissadon. Jo monia sukupolvia vanha kalastajaperinteemme takaa sen, että tuore kala, monissa aidoissa muodoissa, on keittiömme vahvuus ja erikoisuus!

Kaikille menuillemme olemme löytäneet ja valikoineet sopivat viinit täydentämään makunautintoja.

Ravintolan vieressä oleva lapinkota, tilava tanssilato ja tarjoilukatos mahdollistavat isompienkin ryhmien joustavasti toimivat ja monipuoliset ohjelmalliset tilaisuudet.

Lue arvostelu The Travel Editor.com:sta

Share
 

Kysy lisää
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Kerro lisää
Minulle saa lähettää tiedotteita Ollilan Lomamajoilta