OLLILAN LOMAMAJAT

Sähköposti: info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. 040 565 6598
Tuomo Ollila p. 0400 286 528

Poro- ja koiravaljakko-ohjelmat
Huskyohjelmat

Huskyt

Ollilan lomamajojen lähin huskytarha on nimeltään Käpälämäki. Tutustu huskyohjelmiin hintoineen www.kuusamonkoirakeskus.com ja varaa ne suoraan soittamalla 040 5043514/Mari Aikio tai lähetä sähköpostia mari(at)kuusamonkoirakeskus.com

Käpälämäki

Meille jokainen koira on paitsi työkaveri, myös perheenjäsen. Luonnollisesti tunnemme jokaisen koiran yksilönä (ja kyllä, tietenkin niillä kaikilla on nimi!), tiedämme, kuka haluaa reen edessä juosta milläkin paikalla ja kenen kanssa. Suurin osa koiristamme on joko syntynyt meillä tai kasvanut pennusta saakka laumassamme, ne ovat pieninä asuneet sisällä ja nukkuneet sohvalla kanssamme. Nuorina kuljetamme niitä mahdollisimman paljon mukana erilaisissa paikoissa ja viemme tutustumaan niin metsäseikkailuille kuin kirkonkylillekin. Työiän ohittaneet eläkeläiset saavat arvoisensa eläkepäivät nuorempia pentuja opettaen ja kotisohvalla köllötellen.

Huskyohjelmat...
 
Poron kutsu

Viereisen Muovaaran toisella puolella on alkuperäinen ja aito poroerotuspaikka. Tällä paikalla on tehty poroerotuksia aina 1600 -luvulta asti. Paikka on valittu aikanaan sen vuoksi, että poroilla on taipumus kerääntyä sinne luontaisesti ravinnon ja suojan perässä.

Lue lisää poron kutsusta ja katso kuvia...