bookingcom    Online-varaukset

pilkilla1

Talvinuottapäivä

Saavumme linja-autolla Ollilaan noin klo 10.30, jossa talon emäntä ja isäntä ottaa ryhmämme vastaan. Tämän jälkeen osallistujat siirtyvät rekikuljetuksella (8 henkilön ryhmissä) järvellä odottavan kalastusporukan luo.

Työnsä ohessa ammattikalastajat kertovat elinkeinostaan ja talvinuottaamisesta pyyntimuotona. Kalastajalla voi olla nuotio ”lämmikkeenä” ja voimme keittää nuotiolla kuumaa mehua ja nautimme sen kanssa makoisan kalapitoisen välipalan. Vedämme yhdessä nuottaa jään alta, kunnes lopulta saamme saaliin näkyville ja nostettua sen kuljetusastioihin.

Kun saalis on pyydetty, menemme Sossonniemen kalastajakylässä sijaitsevaan kalasatamaan, missä tutustumme kalastajien johdolla kalasataman toimintaan. Halukkaat voivat osallistua kalastajien apuna saaliin käsittelyyn. Noin klo 14 palaamme satamasta Ollilaan Juomuskodalle, jossa nautimme maittavan kalalounaan/ -päivällisen.

Ruokailun päälle istahdamme linja-autoon paluumatkalle hyvillä mielin, vatsat pullollaan.

Ohjelman kesto Ollilassa noin 5 tuntia.
Ajomatkaa kelkkakuljetuksena max. yht. 8 km.
Ohjelma voidaan toteuttaa myös kelkkasafarina.

Kysy tarjous hinnasta!

Ollilan lomamajat

info(at)ollilanlomamajat.fi
Marjo Ollila p. +358 40 565 6598
Tuomo Ollila p. +358 400 286 528


Nurminiemen Ratsutila

Islanninhevosvaellukset sopivat sekä kokemattomille että osaaville ratsastajille, sillä ne suunnitellaan aina ratsastusryhmän taitotason mukaan. Nurminiemen ratsutila sijaitsee Sossonniementien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.

nurminiemenratsutila logo

Tutustu ratsutilan palveluihin.